Om oss

Vi är en pålitlig städfirma

Vi på Din Miljö vet hur viktigt det är med en trevlig arbetsplats och gör allt för att ni ska ha en hälsosam och ren arbetsmiljö. För oss är det viktigt att alla kontor ser snygga och prydliga ut och att eventuella byggarbetsplatser hålls fria från onödig smuts. När ni behöver en pålitlig städfirma i Västerås kan ni alltid vända er till oss för att få hjälp. Med en stor erfarenhet av branschen och en stolthet i vår kunskap ser vi till att ni har det snyggt och prydligt.

Vi hjälper även alla privatpersoner med fönsterputs när det behövs. Tack vare vår erfarenhet vet vi hur vi enklast får dem skinande rena, även efter en dammig vår eller höst.

Vi arbetar med miljön i åtanke

Att använda många kemikalier kan vara slitsamt för både miljön och för personalen. Därför har vi en speciell miljöpolicy som vi arbetar enligt och vi försöker hela tiden reducera den negativa effekt på miljön som kan uppkomma till följd av olika medel och rengöringsprodukter. När vi planerar våra uppdrag utgår vi alltid från rummets eller områdets yta samt från hur vi kan åstadkomma en så liten negativ effekt på miljö och natur som möjligt. Vi källsorterar allt avfall och försöker i den mån det är möjligt även återvända städprodukter.

Vi vill att alla våra kunder blir nöjda

Det viktigaste i vårt jobb är att alla kunder ska bli nöjda med det arbete vi utför. Vi värdesätter kvalitet högt och är noggranna när vi arbetar, oavsett vilken typ av arbete vi utför. När du anställer oss kan du alltid känna dig säker på att få ett bra slutresultat.

Om du behöver en städfirma Västerås, har några frågor eller andra funderingar får du gärna ta kontakt med oss!