Städfirma i Västerås

Den enda städfirma du behöver •

Byggstädning

Byggstädning från Städfirma Västerås

En ren och välstädad arbetsplats ger de rätta förutsättningarna för att göra ett bra jobb, och det gäller även på en byggarbetsplats. Var sak på rätt plats bidrar till mindre stress i en redan stressfylld miljö och med allt damm och smuts som flyger omkring på byggarbetsplatsen behöver ni en regelbunden byggstädning från Städfirma Västerås. Vi har lång erfarenhet av noggrann och felfri städning på byggarbetsplatser och alla våra anställda har erfarenhet av städning vid krävande miljöer för att erbjuda er bästa möjliga service.

Byggstädning i byggbodar Västerås

En byggarbetsplats är högljudd, fysiskt krävande och ställer höga krav på den personliga säkerhet, därför ska inte damm, smuts och skräp hindra er från att göra ert jobb. Med en regelbunden byggstädning från Städfirma Västerås hjälper vi till med städningen under en byggnation i byggbodar, tillfällig dusch och toavagnar så att era anställda mår bra och trivs på jobbet. Vi kan även sköta slutstädningen efter en färdig byggnation, renovering eller stambyte.

Prisvärd byggstädning i Västerås.

Vi vill att du som kund ska bli nöjd över vår service och den höga kvalité som vi erbjuder. Städa upp byggarbetsplatsen med vår hjälp, kontakta oss redan idag för ett prisförslag så sköter vi städningen i byggbodarna.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS!

  Vi städar och gör fint i dina utrymmen – och alltid på dina premisser. Företag som privatperson – vi är städfirman du söker!

  Adress:
  Fabriksgatan 14

  Telefon:
  010-4100702

  E-post:
  offert@stadfirmavasteras.nu

OM OSS

Vi städar och gör fint i dina utrymmen - och alltid på dina premisser. Företag som privatperson - vi är städfirman du söker!

© 2018 Städfirma i Västerås. StadfirmaVasteras.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Din Miljö kommer hantera din förfrågan och kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Fabriksgatan 14

010-4100702

offert@stadfirmavasteras.nu