Städfirma i Västerås

Den enda städfirma du behöver •

Fönsterputsning

Att tvätta fönster själv är ett tidskrävande arbete och det behövs en noggrannhet för att få till ett bra resultat. När ni inte har tid eller ork att göra arbetet själva kan ni vända er till oss på Städfirma Västerås. Vi erbjuder fönsterputsning till privatpersoner som bor i villor och lägenheter och använder oss av effektiva metoder för att ni skall få skinande rena fönsterglas. Anlitar ni oss för att tvätta era fönster är tjänsten berättigad till RUT-avdrag.

Vi tar hand om all slags fönstertvätt

På Fönsterputsning Västerås är vi noga med att använda miljövänliga städmedel och effektiva arbetsmetoder. När vi tvättar fönster använder vi därför avjoniserat vatten för att åstadkomma ett bra resultat på svåråtkomliga partier som finns på högre höjd samt på fasader som behöver rengöras. Eventuella övriga rengöringsmedel som vi använder oss av är miljömärkta för att naturen inte skall ta skada av vårt arbete. När ni vänder er till oss får ni hjälp av en bra städfirma som kan tvätta alla slags fönster, oberoende av storlek och vilket läge de har på byggnaden.

Låt oss ta hand om er fönsterputsning i Västerås

Vi är en noggrann och bra städfirma som gärna hjälper er med fönstertvätt både in- och utvändigt:

 • Vi har erfaren personal som sköter sitt arbete effektivt.
 • Genom att anlita oss får ni skinande rena fönster utan ansträngning.
 • Vi kan ta emot uppdrag med kort varsel.

Vi hjälper er med billig fönsterputs i Västerås

Om ni behöver hjälp av kompetent personal med fönstertvätt i Västerås finns vi till för er skull. Det går självklart bra att få en offert innan ni ger oss uppdraget, och vi erbjuder alltid en billig fönsterputs samt drar av RUT-avdraget på fakturan ni får från oss. Vi tar emot uppdrag inom fönsterputsning i Västerås med omnejd oberoende av hur många fönster som skall putsas och arbetar även på höga höjder. Vi avslutar inte arbetet före ni som kunder har godkänt det för att säkerställa att har ni fått precis det ni önskar.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS!

  Vi städar och gör fint i dina utrymmen – och alltid på dina premisser. Företag som privatperson – vi är städfirman du söker!

  Adress:
  Fabriksgatan 14

  Telefon:
  010-4100702

  E-post:
  offert@stadfirmavasteras.nu

OM OSS

Vi städar och gör fint i dina utrymmen - och alltid på dina premisser. Företag som privatperson - vi är städfirman du söker!

© 2018 Städfirma i Västerås. StadfirmaVasteras.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Din Miljö kommer hantera din förfrågan och kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Fabriksgatan 14

010-4100702

offert@stadfirmavasteras.nu